Pedicos
U bent hier: Home » Nuttige tips » Schoonheidszorgen » biodroga schoonheidssystemen

Vrouwen van vandaag hebben een nieuw schoonheidsbewustzijn.

Het voornaamste doel van Biodroga is om U met onze methode BIODROGA aan meer welbevinden en vitaliteit te helpen en U in Uw streven naar inerlijke en uiterlijke schoonheid te steunen. En daarom staat achter deze naam het idee om hoogwaardige kosmetica op basis van voornamelijk biologische produkten aan te bieden - natuurlijke producten die afgestemd zijn op de verschillende behoeften van de huid. Sinds bijna vijftig jaar staat BIODROGA  nu in dienst van de schoonheid.

Sinds Biodroga-produkten in 1959 op het internationale CIDESCO-congres in Luzerne werder geïntroduceerd, zijn zij begonnen met hun zegetocht over de wereld. Vandaag de dag worden zij naar meer dan 30 landen geexporteerd, maar ook wereldberoemde en gerenommeerde hotels geven in hun Beauty-Ressorts de voorkeur aan Biodroga-produkten.

De nieuwste inzichten van wetenschappelijk onderzoek worden bij Biodroga consequent toegepast. En zo kon, op zoek naar nieuwe natuurlijke mogelijkheden, de revolutionaire METHODE BIODROGA ontwikkeld worden, een wetenschappelijke bewezen methode ter activering van de levensenergie en ter verbetering van de stofwisseling van de huidcellen.

Biologische schoonheidssytemen van BIODROGA

 

Gelaat

 

 

 

Golden caviar

Luxe-powerverzorging voor een volmaakte huid. De extra portie luxe die uw huid pompeus verwent. Het kostbare extract van kaviaar en waardevolle vitamines schenken uw huid het gevoel van volmaakte verzorging. De poederige geur van rozen hult u in een tedere sluier.

 
 

 

 

Cleansing

Neemt u de tijd voor het dagelijkse zuiveringsritueel  ’s ochtends en ’s avonds. Om zich schoon en verzorgd te voelen. En om de huid af te stemmen op de verzorging daarna.

 
 

 

 

Special Care
Verheugt u zich over elke dag. Ondanks dat de ogen er moe uitzien, kleine onreinheden of eerste pigmentvlekken te voorschijn komen. Want daarvoor zijn er onze speciale producten. Altijd ter beschikking en gericht in te zetten als men ze nodig heeft.

 
 

 

 

Puran Formula

Het systeem voor de onreine huid. Pure zuiverheid – uw huid even helder en fris als een bergbeek. Verzorgd met een systeem dat uw huid natuurlijk beschermt, weer in evenwicht brengt en u een teint schenkt die gezien mag worden.

 
 

 

 

Sensitive Care

Een gamma van luchtige crèmes die zelf door de meest gevoelige huid verdragen wordt. Bevat geen kleur-, geur- en conserveringsmiddelen.

 
 

 

 

Moisturizing Formula

De energie van een fris klaterend fontein – gevangen in een serie die uw huid helpt, vocht als een spons te accumuleren. Zodat deze ook in droge  kantoorlucht stevig en fris kan stralen.

 
 

 

 

Vitalizing Formula

Het systeem voor de veeleisende huid. Uw dagelijkse bron van jeugd met een nieuwe draai voor uw huid – vooral dan, als de vitaliteit al een beetje nalaat. De jeugdkwaliteiten van uw huid worden weer actief, ze komt duidelijk gladder en stralender over.

 
 

 

 

Oxygene Formula

Het systeem voor de zuurstofarme huid. Werkt opwekkend als een frisse bries! Met deze verzorging kan uw huid weer echt herademen, als te weinig zuurstof deze moe en bleek laat overkomen – zodat de eerste rimpels geen kans krijgen.

 
 

 

 

Anti Time Formula

Het systeem voor de rijpe, droge en gevoelige huid. Fit, mooi en begerenswaardig – u wilt eruitzien zoals u zich voelt. Ook als uw lichaam zich net verandert en uw hormonen in staking zijn. Onze speciale verzorgingsserie met Phytoëxtract Iris-Isoflavon dat soortgelijk als een hormoon werkt, activeert de energie van uw huid, ze wordt vaster, elastischer en dichter.

 
 

 

 

Repair Formula

Het systeem voor de door de zon geïrriteerde huid. De zon heeft ook haar keerzijde. Dus heeft uw huid een wederopbouwprogramma nodig dat het natuurlijk herstel stimuleert en de elasticiteit van het bindweefsel verbetert. Zo kunt u licht, lucht en vrije radicalen het hoofd bieden.

 
 

 

 

Alfa Energizing Formula

De moderne vrouw rond de 30 weet wat ze wil en slaagt in haar leven ! De term stress is haar dan ook niet onbekend! Onze veeleisende maatschappij verhoogt het stressgehalte. Daarom is er nu de vitale, energierijke verzorging van de alfa energizing die het jonge aspect van de huid behoudt! Elasticiteit en stevigheid van de huid- dag na dag.

 
 

 

 

Maskers
 

Een ontspannen bad. Een moment van rust. Daarbij één van onze weldadige verzorgingsmaskers die het natuurlijke evenwicht van de huid in korte tijd herstelt. U het gevoel geeft optimaal verzorgd te zijn.

 
 

 

 

Ampullenprogramma

Gamma van 6 verschillende soorten ampullen met elk hun specifieke werking voor een aangepaste behandeling.

 

Wellness

 

 

 

Spa Sensation Body Care

Een gevoel op wolken te zweven. Aangenaam teder, fluweelzacht – de Daily Body Moisturizer schenkt uw huid een maximum aan verzorging. Verfrissende aromatische oliën en zeer werkzame substanties in de contouring oil, anti-cellulite lotion en verstevigende bodygel. Ze bevorderen de stofwisseling van de huid en verstevigen de lichaamscontouren.

 

 

 

 

Spa Sensation Aroma

Lawaai en hectiek laten verdwijnen door ontspannende etherische oliën. Of met de stimulerende geur van een bloementros de energie  laten opwellen. Al naar gelang uw stemming verwennen de stimulerende aroma’s en kostbare extracten van de orchidee in de verzorgingsseries “Relax” en “Energize” uw huid en zintuigen en verzorgen de ziel.

 

 

 

 

Spa Sensation Lichaamspeelings

De zeezoutpeeling van Biodroga voor iedereen die een cabinebehandeling thuis wil ervaren; reiniging, peeling en voeding in 1 product.

De suikerpeeling voor iedereen die de huid een zachte verzorging wil geven met een unieke belevenis van een zeer verfijnde peeling.

 

Herenverzorging

 
 
 

 

 

Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van Biodroga heeft een lijn ontwikkeld die aan de specifieke behoeften van de mannenhuid voldoet en deze verzorgt - Men Sensation - .

Deze lijn groepeert 6 producten die een volledige verzorging van de mannenhuid aanbieden. Deze gemakkelijk en snel te gebruiken producten geven de huid frisheid, evenwicht en een altijd verzorgend uitzicht. Men Sensation van Biodroga , de verzorgingslijn die aan al de behoeften voldoet van de moderne man.

 

Zonnelijn

 

 

 

Beleef de zomer op zijn best met de zonneproducten van Biodroga!

In de zomer wil iedereen een warme en intense teint. Als de zon schijnt is het aan ons om onze huid te beschermen en de verkregen teint zo lang mogelijk te houden. Dit kan perfect met de Ultimate Sun Protection LPF12, de Ultimate Sun Protection LPF25, de UV protection LPF20 gelaatsfluïde en de After Sun verfrissende gel van Biodroga.

Missen we de zon of willen we dat het bruinen wat sneller zou gaan dan kunnen we ons laten stralen door de Self Tanning Emulsion of door de Shiny Bronzing Powder van Biodroga.

Dit zijn allemaal hoogwaardige producten die net dat meer bieden. Boven op een goede bescherming, een stralende teint bieden deze producten ook een anti-verouderingswerking. Belangrijk is ook dat deze zonneproducten van Biodroga voldoen aan de Australische standaardnormen.

 

maquillage

 
 
 

 

 

De zijdezachte make-up van Biodroga zorgt voor een perfecte en egaliserende dekking van het gelaat. Zacht - crèmeachtig, poederachtig of vloeibaar - de serie Teint combineert verzorgende substanties met effectief werkzame stoffen.

 

 


Pedicos - Concertplein 1, 8680 Koekelare - Tel: 051 58 05 47 BE0682.270.977

zondag / maandag  gesloten

openingsuren : 09-12 / 14-18u30       /   zaterdag  10 - 12   op afspraak