Pedicos
U bent hier: Home » Over ons » Biografie

Over ons

             

  

In 1979 ben ik afgestudeerd als medisch secretaresse en heb ik 2 jaar gewerkt op de dienst neurologie in AZ Sint-Jan te Brugge. Vervolgens deed ik 2 jaar avondstudie Pedicure, schoonheidszorgen en orthopedische zolen.

 In 1981 ben ik gehuwd met Vierstraete Marc en zijn wij beiden (Marleen 1982 - Marc 1979) gestart met een eigen praktijk langs de Moerestraat 18: "Beauty-center" PEDICOS (PEDICURE  -  COSMETICA).

 In deze praktijk werden we geconfronteerd met veelvuldige voetproblemen en door de medische opleiding van ons beiden (Kinesitherapeut en Pedicure) waren we ideaal geplaatst om schoenadvies te geven. Toen dachten we: wat we goed kunnen, doen we beter zelf en zo is de verkoop van comfortschoenen gestart.

 Door de gestadige groei bleek uitkijken naar een grotere lokatie noodzakelijk en op 11 maart 1988 zijn we verhuisd naar het Concertplein 1 te Koekelare, met het oog op uitbreiding van comfortschoenen en een betere service voor de klanten.

 Tot op heden zijn wij nog steeds actief op hetzelfde adres maar willen we up to date zijn voor onze klanten. Vandaar onze website www.pedicos.be die vanaf 1 september 2009 geopend is. Tevens wordt het interieur van onze winkel in 2010 helemaal vernieuwd.

 In 2017 hebben we beslist om alleen verder te gaan met onze hoofdactiviteit nl:  Medische Pedicure, schoonheidszorgen, podologie en permanente make-up en kinesitherapie. Daarvoor hebben we onze praktijk aangepast aan de nieuwste normen om u zo best mogelijk te behandelen.

 

Graag staan we met ons deskundig team ter uwer beschikking

     Marleen,  Marc,  Jäel, Jessica en Sofie

                              

 

                                                         


Pedicos - Concertplein 1, 8680 Koekelare - Tel: 051 58 05 47 BE0682.270.977

zondag / maandag  gesloten

openingsuren : 09-12 / 14-18u30       /   zaterdag  10 - 12   op afspraak